Loading Downloads
42Episodes

Jouw gids voor een sprankelend en betekenisvol leven - met Jan Jacobs

#40: Danielle Sax -True Success is an inside job

August 27, 2020

Welkom bij een nieuwe aflevering van de Coach Jan Podcast. Vandaag is mijn gast Daniëlle Sax, internationale expert, spreker en therapeute in het thema eigenwaarde, zelfliefde en zelfzorg.

Wie is Danielle Sax?

Danielle is een erkende internationale expert, spreker en therapeute in het thema eigenwaarde, zelfliefde en zelfzorg. Door haar technieken en strategieën die onze blokkades zowel bewust als onbewust aanpakken, helpt ze haar cliënten om echte transformaties te ervaren met langdurige resultaten. De laatste jaren is ze uitgegroeid tot een veel gevraagde mentor voor ieder die bewust kiest voor echt authentiek succes.

Danielle Sax (1961) inspireert mensen om te leven i.p.v. geleefd te worden, in deze veeleisende maatschappij.
Met 35 jaar medische ervaring in stress maar vooral sinds 2003, nadat ze zelf een ernstige stress-gerelateerde ziekte heeft overwonnen, begeleid ze gevoelige en betrokken professionals en ondernemers om de beste versie van zichzelf te zijn zonder opoffering, uitputting of schuldgevoel.

Danielle is auteur van het boek: “Shifting Out of Chronic Stress” wat samen met haar artikels en interviews, zowel lokaal als wereldwijd, wordt gepubliceerd en geprezen.

She walks her talk and stands for her own quotes: “You are your best investment, always.” En “True Success is an inside job.

Ontdek alle linkjes en meer via deze pagina: Podcast 40 met Danielle Sax